Karstulan Apteekki 

Karstulantie 6, 43500 KARSTULA 

Aukioloajat: ma-pe 9-17, la 9-14

Pylkönmäen apteekki 

Vilppulantie 11, 43440 PYLKÖNMÄKI 

Aukioloajat: ma 9-16, ke 9-18, pe 9-16

Reseptilääkkeet Karstulan apteekista

Karstulan apteekista saat sinulle määrätyt reseptilääkkeet nopeasti ja luotettavasti. Voit noutaa reseptilääkkeet joko tavallisella paperireseptillä tai sopia sähköisestä reseptistä, jonka ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että resepti sattuisi katoamaan. Mikäli sinulla on kysyttävää reseptilääkkeiden saatavuudesta, noudosta tai muista asioista, ota yhteyttä tai poikkea käymään apteekissa.


Huolehdimme sinusta – lääkkeet turvallisesti

Koulutettu ja asiantunteva henkilökuntamme opastaa sinua huolellisesti lääkkeen tai lääkkeiden käytössä. He kertaavat kanssasi lääkkeen annostuksen ja vastaavat muihinkin kysymyksiisi huomioiden myös ristiinkäytön; mikäli apteekista hankituilla lääkkeillä on mahdollisia yhteisvaikutuksia, henkilökuntamme ottaa tarvittaessa yhteyttä lääkkeen määränneeseen lääkäriin tarkempien ohjeiden saamiseksi. Asiakkaan turvallisuus ja hyvinvointi ovat tärkeimpiä periaatteitamme.

Lääkekorvaus


Lääkekorvaus tarkoittaa sitä, että Kela maksaa osan korvattavan lääkkeen hinnasta. Korvauksia voi saada lääkärin määräämistä reseptilääkkeistä, kliinisistä ravintovalmisteista sekä perusvoiteista, joita käytetään pitkäaikaisen ihotaudin hoitoon. Lääkekorvauksen saa suoraan apteekista Kela-korttia näyttämällä. Kysy lisätietoja henkilökunnaltamme tai lue lisää lääkekorvauksesta täältä.