Karstulan Apteekki 

Karstulantie 6, 43500 KARSTULA 

Aukioloajat: ma-pe 9-17, la 9-14

Pylkönmäen apteekki 

Vilppulantie 11, 43440 PYLKÖNMÄKI 

Aukioloajat: ma 9-16, ke 9-18, pe 9-16

Lääkkeiden annosjakelu Karstulan apteekissa

Lääkkeiden annosjakelu on kätevä tapa varmistaa, että asiakas saa tarvitsemansa lääkkeet säännöllisesti. Annosjakelu on erityisen suositeltavaa ikäihmisille ja muille asiakkaille, joilla on monia, mahdollisesti päivittäinkin tarvittavia lääkkeitä. Karstulan apteekki sekä sivuapteekkimme Pylkönmäen apteekki tarjoavat lääkkeiden annosjakelua luotettavasti – ota yhteyttä ja kysy lisää!


Lääkkeiden annosjakelupalvelun edut

Ottaessasi lääkkeiden annosjakelupalvelun käyttöön, saat kerralla kahden viikon lääkkeet annospusseihin pakattuna. Annospussit pakataan koneellisesti, joten menetelmä on hygieenisempi ja turvallisempi kuin lääkkeiden käsin jakaminen dosetteihin. Lääkkeiden annosjakelupalvelun ansiosta asiakkaan ei tarvitse huolehtia siitä, että lääkkeet loppuisivat yllättäen. Kotiin ei myöskään enää tarvitse varastoida suurta määrää lääkkeitä.

Kysy lisää apteekista


Mikäli kiinnostuit lääkkeiden annosjakelusta tai joku läheisistäsi voisi hyötyä palvelusta, voit kysyä asiasta lisää henkilökunnaltamme. Palvelu on asiakkaalle maksullinen, mutta Kela voi korvata osan summasta tiettyjen ehtojen täyttyessä. Tervetuloa juttelemaan aiheesta tarkemmin!