Karstulan Apteekki 

Karstulantie 6, 43500 KARSTULA 

Aukioloajat: ma-pe 9-17, la 9-14

Pylkönmäen apteekki 

Vilppulantie 11, 43440 PYLKÖNMÄKI 

Aukioloajat: ma 9-16, ke 9-18, pe 9-16

Itsehoitolääkkeet terveyden ja hyvinvoinnin tueksi

Itsehoitolääkkeet ovat lääkkeitä, joita voit ostaa apteekistamme ilman reseptiä. Itsehoitolääkkeet sisältävät usein samoja vaikuttavia ainesosia kuin reseptilääkkeet, mutta pakkauksen lääkemäärä on pienempi. Tavallisin, kaikille tuttu itsehoitolääke on särkylääke. Karstulan ja Pylkönmäen apteekeissa opastamme sinua löytämään tarpeisiisi sopivat ja tehokkaat itsehoitolääkkeet. Tule käymään tai ota yhteyttä kysyäksesi lisää!


Milloin itsehoitolääke riittää avuksi?

Itsehoitolääkkeitä käytetään yleensä silloin, kun oireet ovat lievät, tilapäiset ja selkeät. Esimerkiksi flunssan voi hoitaa useimmiten pelkästään itsehoitolääkkeillä, eikä lääkärikäyntiä välttämättä tarvita. Myös erilaiset ohimenevät kiputilat, allergiset reaktiot ja muut iho-oireet saadaan useimmiten rauhoitettua itsehoitolääkkeiden avulla. Jos olet epävarma itsehoitolääkkeiden tehosta tai sopivuudesta tilanteeseesi, henkilökuntamme on aina paikalla auttamassa ja neuvomassa sinua.

Laaja valikoima itsehoitolääkkeitä – tervetuloa!


Karstulan apteekissa sekä sivuapteekissamme Pylkönmäen apteekissa tarjolla on laaja valikoima itsehoitolääkkeitä monenlaiseen tarkoitukseen. Tarvitsitpa sitten särkylääkettä, silmätippoja, vitamiineja, ravintolisiä, desinfiointiainetta tai mitä tahansa muita itsehoitotuotteita, poikkea apteekkeihimme ostoksille!