Karstulan Apteekki 

Karstulantie 6, 43500 KARSTULA 

Aukioloajat: ma-pe 9-17, la 9-14

Pylkönmäen apteekki 

Vilppulantie 11, 43440 PYLKÖNMÄKI 

Aukioloajat: ma 9-16, ke 9-18, pe 9-16

Laadukasta apteekkikosmetiikkaa Karstulan apteekista

Nykyään kosmetiikkaa on tarjolla valtava määrä, ja valikoiman runsaudesta johtuen tavallisen kuluttajan voi olla vaikeaa löytää juuri omalle iholle sopivaa kosmetiikkaa. Suomalaisten iho on taipuvainen erityisesti kuivuuteen ja herkkyyteen, joten esimerkiksi puhdistusteholtaan liian voimakkaat tai vahvasti hajustetut tuotteet voivat aiheuttaa ongelmia iholla. Apteekkikosmetiikka onkin erinomainen vaihtoehto silloin, kun kaipaat tutkittua ja turvallista, allergisoimatonta kosmetiikkaa.


Apteekkikosmetiikka sopii koko perheelle

Karstulan apteekin tarjoama apteekkikosmetiikka käsittää ns. kauneudenhoitotuotteiden, kuten ihonpuhdistustuotteiden, kasvovoiteiden, meikkien ja muiden vastaavien lisäksi myös koko perheelle sopivia tuotteita. Miedot ja hellävaraiset sampoot, saippuat ja kosteusvoiteet sopivat koko perheen ihonhoitoon. Varsinkin talvella iho kuivuu ja on alttiina tuulelle ja kylmälle, joten siksi onkin kätevää hankkia vaikka jättipakkaukset koko perheelle sopivia pesunesteitä ja kosteusemulsioita kotiin.

Merkkimme


Karstulan apteekin valikoimassa on korkealaatuista apteekkikosmetiikkaa niin kotimaisilta kuin kansainvälisiltäkin valmistajilta. Tule tutustumaan!